divendres, 29 de juny de 2012

Entrepans de qualitat a Moltto

Fa uns mesos han obert a València ciutat un local de menjar que es podria dir ràpid, perquè ja està elaborat o s'elabora en el moment, però on els ingredients són qualitat. Una sèrie d'artesans del menjar són els pares i mares d'aquesta idea com la Pastisseria Selvi (Aldaia), el forn Mariel (Ibi), Ana Vicens, Daniel Alvarez (Elx), Mario Padial (Pobla Llarga),  el pastisser Miguel Señoris (Cabanyal) i el restaurador José Colomar (Piles.
Com que coneixia els dolços de Selvi vaig fer una visita. Al local es poden trobar pastissos dolços i coques salades, diverses varietats de pans, entrepans i dinar o sopars, segons l'hora, que també et pots emportar a casa. Alguns dels productes s'elaboren a la vista del públic gràcies a una ampla finestra que dóna a la plaça i on es pot vore, especialment l'elaboració de pans i coques. Entre els entrepans m'he trobat l'Àthica, amb un pa de llavors molt bò, amb salsa tàrtara, ou bollit, canonges i salmó fumat. Podeu disfrutar-ne a la plaça de la Reina de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada